De organisatie van Les Amis de Gambie

Stichting ‘Les Amis de Gambie’ opende op 14 januari 2009 een kindertehuis voor weeskinderen in Gambia en werkt daarbij ook aan diverse projecten voor de lokale bevolking. Zij concentreert zich ook op de directe behoefte van de bevolking door middel van lokale projecten. Met hun hart en ziel proberen zij het mooie land, de vele weeskinderen en de arme bevolking te helpen een goed en veilig bestaan op te bouwen.


Stichting ‘Les Amis de Gambie’ bestaat uit een Luxemburgse en een Gambiaanse afdeling. In Luxemburg bestaat de stichting uit zes leden waarvan alle leden één of meerdere malen in Gambia zijn geweest. De leden in Luxemburg zijn vooral belast met het genereren van sponsorgelden.


In Gambia bestaat de stichting ook uit zeven leden, waaronder drie met de Nederlandse en vier met de Gambiaanse nationaliteit. De Gambiaanse leden van onze stichting zorgen er voor dat we de tradities van het land beter begrijpen, passen dit toe in ons te voeren beleid en helpen ons de weg vinden op het gebied van administratie bij de overheid en personeelszaken. Zij hebben goede contacten in de plaatselijke gezondheidszorg en adviseren ons over de cultuur van het land en de daarbij behorende opvoeding van onze kinderen.


Meer weten over de organisatie? Stuur een mail naar  info@lesamisdegambie.com

NL_Home.html
EN_Welcome.html
FA_Bienvenue.html
NL_Help.html

Les Amis de Gambie © 2019  Privacy Policy

Les Amis de Gambie

53, boulevard Grande-Duchesse Charlotte

L-1331 Luxembourg

Luxembourg


Call Luxembourg:     (00352) 621221476

Call Gambia:             (00220)  6760001

Mail:    info@lesamisdegambie.com